Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın'a dava açıyor

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın'a dava açıyor
Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ile kendisinden habersiz çekildiğini belirttiği görüntülerine ilişkin avukatlarına Taşkın ve Vurgun hakkında suç duyurusunda bulunmaları talimatını verdi.

Ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile model Cansu Taşkın ve kardeşi Elif Vurgun arasındaki aşk iddiaları, son günlerde magazin gündemini sarsmaya devam ediyor. İddiaların ardından yaşanan gelişmeler, yeni bir boyut kazandı.

Halk TV'den Mustafa Balcı'nın haberine göre geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada dolaşıma giren samimi görüntülerle gündeme gelen iddialar ile ilgili Erdoğan'ın avukatları aracılığıyla hukuki sürece taşınacağı belirtildi. Görüntülerin izinsiz çekildiği iddiasıyla Taşkın ve Vurgun hakkında suç duyurusunda bulunulacağı öğrenildi.

İddialara göre, Taşkın ve Vurgun, Erdoğan'ın çiftlik evine misafir olarak gittikleri sırada samimi görüntüleri kaydetmişlerdi. Ancak bu görüntülerin, Erdoğan'ın haberi olmadan çekildiği ifade edildi. Erdoğan'ın öfkesinin büyük olduğu ve hukuki yollara başvuracağı belirtildi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Yılmaz Erdoğan cephesinden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Taşkın ve Vurgun'un ise konuya ilişkin sessizliğini korudu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar