Yıllar sonra ortaya çıktı: İşte iptal edilen GTA oyunu!

Yıllar sonra ortaya çıktı: İşte iptal edilen GTA oyunu!
Rockstar, GTA 5 için planlanan sekiz DLC paketini iptal etti. Bu DLC'lerin GTA Online nedeniyle iptal edildiği, yıllar sonra ortaya çıktı.

Son günlerde Grand Theft Auto 5'in kaynak kodları sızdırıldı ve GTA 6 ile ilgili önemli bilgiler gün yüzüne çıktı. Ortaya çıkan yeni verilere göre Rockstar Games, GTA 5 için sekiz genişleme paketi (DLC) planlamış olsa da, bunlardan hiçbirini yayınlamamış.

5232.jpg

İŞTE İPTAL EDİLEN GTA 5 DLC PAKETLERİ

Bazı bilgisayar korsanları tarafından sızdırılan kaynak kodları, Los Santos'taki tek oyunculu deneyimi geliştirecek sekiz DLC'yi gün yüzüne çıkardı. Genişleme paketleri arasında "SP Assassination Pack", "SP Manhunt Pack", "Agent Trevor", "Relationship Pack" ve "LibertyV DLC" bulunuyordu.

413.jpg

Henüz genişleme paketlerinin içeriği net değil, ancak isimlerinden bazı tahminlerde bulunmak mümkün. Örneğin, "Agent Trevor" ve "Manhunt Pack" paketlerinin Trevor ile gizlilik ve aksiyon odaklı hikayelere odaklanabileceği düşünülüyor.

36.jpg

Daha da ilginç olanı, "LibertyV DLC" paketinin varlığı. Bu paket, Liberty City adlı bir haritada geçen GTA 4'ü GTA 5'e geri getirebilirdi ve Niko Bellic gibi karakterler de yeni oyunda yer alabilirdi.

20.jpg

Ancak Rockstar'ın sekiz genişleme paketini iptal ettiğini hatırlamak önemli. Sebebi belirsiz olsa da, GTA Online'ın popülerliği ve karlı yapısı, şirketi tek oyunculu genişletmelere zaman ayırmaktan alıkoyuyor gibi görünüyor.

520.webp

2017'den sonra odaklarını çok oyunculu ve yeni nesil versiyonlara kaydıran şirket, kaynakları Red Dead Redemption 2 nedeniyle DLC'den uzaklaştırdığını belirtti. GTA 6 için nasıl bir yol haritası izleneceğini zamanla göreceğiz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar