Şarkıcı Yıldız Tilbe, 12 depremzede ailenin kirasını üstlendi

Şarkıcı Yıldız Tilbe, 12 depremzede ailenin kirasını üstlendi
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Halk TV’de düzenlenen ‘ Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasına şarkıcı Yıldız Tilbe, 12 ailenin bir yıllık aile kiralarını üstleneceğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından vasiyetini açıklayan Yıldız Tilbe, cenazesine hiçbir siyasetçinin gelmemesini istemişti. Vasiyet açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yıldız Tilbe, İzmir Büyükşehir Belediyesi''nin katkısıyla Halk TV ekranlarında düzenlenen Bir Kira Bir Yuva kampanyasına katıldı.

“SADECE KİRALARINI DEĞİL, BELLİ BAŞLI İHTİYAÇLARINI DA KARŞILAMAK İSTİYORUM"

Depremzedeler için elinden geleni yapmak istediğini söyleyen şarkıcı, "Allah bütün aç açıkta sokakta kalanlara yardım etsin inşallah ama biz de elimizden geleni yapalım. Bir talebim olacak benim ben 10 ya da 12 ailenin birer yıllık kiralarını üstlenmek istiyorum. Bu kiraya geçen ailelerle de görüşmek istiyorum. Çünkü sadece kiralarını değil, yıl içinde başka belli başlı ihtiyaçlarını da karşılamak istiyorum" dedi.

TWITTER HESABINDAN VASİYETİNİ AÇIKLAMIŞTI

Tilbe, paylaşımında "Allah hepinize sağlıklı uzun ömürler versin. Buradan size söyleyeyim vasiyet olarak avukatıma da bırakacağım. Öldüğüm zaman cenazeme 1 tane politikacı, siyasetçi istemiyorum, gelmesinler. Cenazeme gelirken demir para büyüklüğünde taşlar koyun cebinize, 1 politikacı gelirse taşlayın. Gitmezlerse ben kalkarım Allah''ın izniyle, belki birkaçını da götürürüm. Hiçbirini İstemiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar