Yeşilçam'ın yıldızı Türkan Şoray'a Moskova’da özel davet

Yeşilçam'ın yıldızı Türkan Şoray'a Moskova’da özel davet
Yeşilçam'ın yıldızı Türkan Şoray, "Bir Aşk Masalı-Ferhat ile Şirin" filminin 46. yıl dönümünde Moskova'da unutulmaz bir buluşmaya imza attı. Şoray, filmin yönetmeni Alla Sigalova ile birlikte, uzun yıllar sonra Rusya'nın başkentinde sinemaseverlerle buluşmanın heyecanını yaşadı.

1978 yapımı "Bir Aşk Masalı-Ferhat ile Şirin", Türk sinemasının unutulmaz eserleri arasında yer alırken, Moskova Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı'nın ev sahipliğinde 3 Şubat'ta Dom Kino Sineması'nın tarihi salonunda özel bir gösterime sahne oldu.

Şoray'ın ziyareti sadece sinema ile sınırlı kalmadı. Türk Büyükelçiliği rezidansında düzenlenen özel davete katılan Şoray, Türk diplomatlarla bir araya geldi. Büyükelçi Tanju Bilgiç ve Sefire Betül Bilgiç'in sıcak misafirperverliği karşısında duygulanan Şoray, "Ferhat ile Şirin" galasında kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkürlerini iletti ve görevlerinde başarılar diledi.

Şoray'ın ziyaretine dair heyecan verici anlarını sosyal medyada da paylaşmaktan geri kalmadı. Moskova'nın simgelerinden Kızıl Meydan'da çekilen bir fotoğrafını paylaşan Şoray, "Yıllar sonra Moskova Kızıl Meydan'da..." notuyla duygularını dile getirdi.

trf.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar