Yeşilçam’ın usta oyuncusu Serpil Alkan'a dolandırıcılık şoku! Sözleşme yerine ne imzaladı

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Serpil Alkan'a dolandırıcılık şoku! Sözleşme yerine ne imzaladı
Yeşilçam’ın usta oyuncusu Serpil Alkan, internette gördüğü bir oyunculuk ilanına başvuru yaptı. Başvuru sonrasında hayatının şokunu yaşayan ünlü isim gençlerin bu konularda dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Cüneyt Arkın, Banu Alkan gibi birbirinden ünlü isimlerle aynı sette bulanan Serpil Alkan, internette gördüğü bir oyunculuk ilanına başvuruda bulundu. İlandan hemen dönüş alan Akan, dolandırıcıların tuzağına düşmekten kurtulamadı.

Cumhuriyet Gazetesi'nden Fahrettin Öztürk'ün haberine göre, Taksim’de kendisine söylenen adrese gidip bir sözleşme imzaladığını düşünen sahne sanatçısı Serpil Alkan’a senet imzalatıldı. Bir buçuk ay sonra kendisini dolandıranlar tarafından arana Alkan’dan 2 bin 700 lira para istediler. Dolandırıcılar kendisine bir rol dahi verilmeyen Alkan’a senet imzaladığını ve istedikleri parayı vermediği takdirde kendisini icraya vereceklerini söyledi.

5t

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Alkan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gelerek suç duyurusunda bulundu. İzmir 8. İcra Dairesi tarafından evine gönderilen ödeme emri yazısıyla karşılaşan Alkan, ödeme emrinin alacaklı bölümünde Piano Yapım Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yazdığını gördü.

OYUNCULUK HAYALİ OLAN GENÇLERİ UYARDI

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Serpil Alkan, internet ortamında bu tür dolandırıcılık olayların arttığını ve özellikle oyunculuk hayalleri kuran gençlerin daha dikkatli olması gerektiğini söyleyerek uyarıda bulundu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar