Yeşilçam Sezercik’in başı dertten kurtulmuyor!

Yeşilçam Sezercik’in başı dertten kurtulmuyor!
Yeşilçam'ın Sezercik'i Sezer İnanoğlu, dolandırıcılık suçundan 5 yıl 9 ay kadar hapis cezasına çarptırıldı. 2007 yılında uyuşturucu ve silah kaçakçılığı’ndan, 2018'de eşi Mehtap Meray Kaykasoğlu'nu ölümle tehdit etmekten hakim karşısına çıkarılan İnanoğlu, şimdi ise dolandırıcılıktan yargılandı.

Dolandırıcılıktan hapis cezasına çarptırılan Sezer İnanoğlu, İstinaf Mahkemesi''ne başvurdu. Eğer talebi kabul edilmezse cezaevine girecek.

SAHTE SENET
Sabah''tan Gökhan Gökduman''ın haberine göre; Yeşilçam''ın Sezercik''i İnanoğlu ve annesi iddialara göre 2007 yılında R.Ç. adlı şahısla bir ev satışı için anlaştı. Tapuda tüm ödemeyi yapan R.Ç. kendisine gönderilen 20 bin liralık bir senedin daha olduğunu öğrenince şikâyetçi oldu.

ANNE SERBEST BIRAKILDI
Yapılan araştırmalarda senetteki imzanın R.Ç.''ye ait olmadığı ortaya çıktı. Bunun üzerine nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilikten Sezer İnanoğlu ve annesi hakkında 5 yıl 9 ay hapis cezası istemiyle dava açıldı ve ikili yargılandı.

Daha önce suça karışmadığı tespit edilen anne İnanoğlu serbest kalırken, birçok sabıkası bulunan oğlu Sezer İnanoğlu ise hapis cezasına çarptırıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar