Yeşil Vadi oldu, Bozkır Vadi

Yeşil Vadi oldu, Bozkır Vadi
Yaklaşık 4 yıl önce tamamlanan Yeşil Vadi projesinin ilk adımı sayılan 'Yeşil Vadi Parkı' maalesef Obaköy gibi bakımsız durumda. Her yer dökülüyor. Halk bu ilgisizliğe "Yeşil Vadi Parkı, oldu Bozkır Vadi Parkı" diyerek sitemde bulunuyor.

KIRIKKALE-SAVAŞ ATICI-GÜNBOYU

HER YER DÖKÜLÜYOR

Ankara-Kırıkkale karayolu gibi günde 50 bin aracın geçtigi güzergahda bulunan ,Kırıkkale İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan ardından özel sektöre kiralanan Park Kızılırmak'ın kenarında olmasına rağmen ilgisizlikten çimler ve ağaçlar kurumuş durumda .Tuvaletler kapalı. Gece bekçisi yok. Aydınlatma lambaları ise yetersiz. Milli Servet Göz göre göre heba ediliyor.

YAZIK OLUYOR

Yeşil Vadi Parkı'nda verilen tek hizmet ,bir bekçi çalışıyor ve 25 lira giriş ücreti alıyor. Büyük emeklerle getirilen büyük boy ağaçlar susuzluktan kurumuş durumda. Yeşil Vadi Parkı adına yakışmayan görüntüler vatandaşlardan tepki topluyor. Bir dönem akşam ve hafta sonlarında kamelyalarda vatandaşların yer bulmakta zorlandığı parkta şu an sessizlik hakim. Aileler ellerine eteklerini parktan çekmiş durumda.

whatsapp-gorsel-2023-08-28-saat-13-09-48.jpgAÇILIŞI BAKAN YAPMIŞTI

Gidiş dönüşlü 7 kilometrelik bisiklet parkuru ise kaderine terk edilmiş durumda. Yeşil Vadi içerisinde Cafeterya, Spor tesisleri,oyun gurupları ,kamelyalar ,mescit vb. Milli Servet günden güne dökülüyor. Yeşil Vadi Parkı'nın açılışının zamanın Çevre Bakanı Murat Kurum tarafından yapılmış ve vadi boyunca mini araçla gezinti yapmıştı.Kırıkkale halkı yetkilileri ilgili olmaya davet ediyor.

İLK ADIM PROJEYDİ

Kırıkkale 1989'da İl olduktan sonra şehrin Mega Projesi olarak gösterilen Yeşil Vadi Projesi zaman zaman hatırlanıldı. Zaman zaman da unutuldu .Her seçim döneminde umut olarak gösterilen projenin ilk adımı 4 yıl önce Yeşil Vadi Parkı olarak hayata geçti .Ancak ilgisizlik sonucu Kırıkkale'nin Mega projesinin ilk örneği maalesef kaderine terk edildi .Milli Servet göz göre göre yok oluyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar