Yer İstanbul, rögardan mavi su taştı mahalleli tedirgin

Yer İstanbul,  rögardan mavi su taştı mahalleli tedirgin
Sultangazi Eski Habipler Mahallesi’nde çevresinde çok sayıda tekstil, mermer gibi atölye ve fabrikanın bulunduğu bir sokakta rögardan mavi su taştı.
Sultangazi’de mahallelinin tedirginlik yaşadığı bir olay meydana geldi. Rögardan bir anda taşan mavi suyun kötü bir koku yaydığı da belirtildi. Yaklaşık 3 gündür akan mavi suyun çevresinde tekstil, mermer gibi atölye ve fabrikanın bulunduğu öğrenildi. Mahalleli yaşanan bu duruma bir çözüm bulunmasını beklediklerini aktardı.
 
Etrafa kötü koku da yayan mavi suyun başka sokaklara akmaması için önüne topraktan set çekildiği görüldü. Çevrede bulunan çalışanlar ve mahalle sakinleri durumdan tedirgin olduklarını dile getirirken, akan mavi suyun ise kot atölyelerinden geldiği tahmin ediliyor.
 
 
YETKİLİLERDEN KANALIN DÜZELTİLMESİNİ BEKLİYORUZ
 
Uzun yıllardır o bölgede çalışan bir vatandaş, "Biz burada 7-8 senedir mermercilik yapıyoruz. Yağışlardan dolayı da oluyor taşma ama genelde kot yıkama firmalarının kanala verdiği sudan dolayı böyle sıkıntı yaşıyoruz.
 
 
Hatta tuvaletlere drenaj koyuyoruz ki dükkanlarımızı su basmasın diye, yetkililerden buradaki kanalın bir an evvel düzeltilmesini istiyoruz. Kimyasal atık olduğu için aşırı kötü bir koku da var" (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar