Yeniden aday gösterilmesi tepki çekmişti: CHP’den Lütfü Savaş açıklaması

Yeniden aday gösterilmesi tepki çekmişti: CHP’den Lütfü Savaş açıklaması
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın 6 Şubat depremlerinde gösterdiği performansın ardından yeniden CHP'nin aday olarak gösterilmesine yönelik gelen tepkilere yanıt verdi.

CHP, 31 Mart yerel seçimleri için yeni adaylarını Parti Meclisi toplantısının ardından duyurmuş, ancak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın tekrar aday gösterilmesi, özellikle Hataylılar arasında ve genel olarak vatandaşlar arasında tepkilere neden olmuştu.

CHP GERİ ADIM ATMADI

Parti Sözcüsü Deniz Yücel, yapılan açıklamada, Hatay'da yaşanan 6 Şubat depremlerinde Lütfü Savaş'ın gösterdiği liderlik ve yönetim becerisinin altını çizerek, "Hatay'da büyük acılar yaşandı. Bu yaraların sarılması noktasında CHP Büyükşehir Belediye Başkanımız her türlü özveri ve fedakarlığı göstermiştir, bundan sonra da gösterecektir" şeklinde konuştu.

deperm.jpg

Tepkilerin ardından CHP'nin Lütfü Savaş'a olan desteğini yineleyen Yücel, partinin bu kararında geri adım atmayacağını vurgulayarak, Hatay halkının büyük ölçüde belediye başkanlarına duyduğu güvenin devam edeceğine inandıklarını belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar