Yeni bir tartışma başlattılar: İzmirli kızlar mı, Sivaslı kızlar mı?

Yeni bir tartışma başlattılar: İzmirli kızlar mı, Sivaslı kızlar mı?
Hadise'nin Sivaslı olan Tülin Şahin'e yaptığı 'Türkiye'nin en güzel kadını' yorumu yeni bir tartışma başlattı: İzmirli kızlar mı, Sivaslı kızlar mı daha güzel?

Instagram hesabında sıfır makyaj fotoğrafını paylaşıp takipçilerini de makyajsız fotoğraflar paylaşamaya davet eden Hadise'ye Seda Bakan ve Şükran Ovalı gibi ünlü isimlerden destek geldi.

hadise-pp.jpg

Dün de Tülin Şahin, sıfır makyajlı pozunu paylaşıp altına şöyle yazdı: "Geç olsun güç olmasın. Malum diş çıkaran bebekli lohusa anne… Not; göz kapaklarımın üstünde far görünümlü doğal pigment var. Eee malum saç, kaş, kirpik bolluğu Sivas genliği."

 

hadise-yyy.jpg

40 yaşındaki ünlü modelin beğeni toplayan bu karesine de kendisi gibi Sivaslı olan Hadise'den dikkat çeken bir yorum geldi: "Türkiye'nin en güzel kadını."

HADİSE'NİN YORUMU POLEMİK BAŞLATTI

Popçunun bu yorumu, sosyal medyada yeni bir tartışma başlattı. Yıllardır Türkiye'nin en güzel kadınları olarak gösterilen İzmirliler ile Sivaslılar arasında "Hangi şehrin kadınları daha güzel?" polemiği patlak verdi.

KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Sivaslılar, Hadise, Tülin Şahin, Emel Sayın, Dilan Çiçek Deniz, İrem Sak ve Leyla Lydia Tuğutlu'yu örnek gösterip "En güzel biziz" dedi.

İzmirliler'i temsil eden ünlü güzellerden bazıları ise şu isimler: Şükran Ovalı, Yıldız Çağrı Atiksoy, Selin Şekerci, Gönül Yazar, Ece Uslu, Çağla Kubat, Gül Gölge, Nehir Erdoğan, Yüksel Ak, Begüm Kütük, Pınar Deniz, Bengü…

Kaynak: Haber Global

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar