Yeni adresi belli oldu...

Yeni adresi belli oldu...
Fenerbahçe'de 2 dönem görev yapmış 54 yaşındaki Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın çalıştıracağı yeni takım belli oldu. Tecrübeli teknik adam, Brezilya'nın en büyük kulübü kabul edilen Flamengo ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe''de ilk dönemini 2015-2016 yılında yaşayan ve son haftaya kadar Beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi veren Pereira, Çin''de geçirdiği 3 sezonun ardından yeniden Fenerbahçe''ye dönmüştü. İkinci döneminde de şampiyonluk yaşayamayan isim Brezilya''da Corinthians ile anlaşmış ve başarılı bir sezon geçirmiş olsa da ailevi sorunlarını gerekçe göstererek sezon sonunda görevinden ayrılmıştı. Ünlü teknik adamın yeni durağının neresi olacağı merak edilirken son dakika açıklaması Brezilya''nın köklü kulübü Flamengo''dan geldi. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Vitor Pereira ile 1 yıllık anlaşmaya varıldığını bildiren kulüp, anlaşmanın detaylarını henüz açıklamadı.

FENERBAHÇE TARAFTARININ SEVGİSİNİ KAZANDI

Her ne kadar görev aldığı 2 sezonda şampiyonluk kazanamamış olsa da Vitor Pereira, Fenerbahçe taraftarı tarafından sevilmeye devam ediyor. Özellikle 2. döneminde yapmış olduğu Kim Min-Jae ve Crespo transferleriyle Fenerbahçe''ye çok büyük paralar kazandıran ismin oyuncu keşfetme becerisi Fenerbahçe taraftarının da sevgisini kazandı.

PORTEKİZE GİDİYORUM DİYE YALAN SÖYLEDİ

Brezilya''nın en üst düzey futbol ligi Serie A''da yer alan Corinthians ile geçtiğimiz yıl kupa finaline çıkan Portekizli teknik adam, kulüpten ailesinin Brezilya''dan taşınmak istemesini gerekçe göstererek ayrılmıştı. Ayrılışının üzerinden yalnızca birkaç ay geçmesinin ardından bir başka Brezilya ekibi olan Flamengo ile anlaşması ise Corinthians taraftarını adeta çileden çıkardı. Sosyal medya hesaplarına pek çok tehdit ve hakaret içerikli mesaj yazılan teknik adam ise henüz bu konu hakkında bir açıklama yapmış değil. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar