Yemek yemeye gitti dönünce şoke oldu!

Yemek yemeye gitti dönünce şoke oldu!
Başakşehir'de park halindeki kamyon yandı. Aracı yanan şoför Zafer Çamlı, "Arkadaki arabalarda yemek yiyorduk. Üşüdüm montumu almaya geldiğimde arabanın içinden alev çıktı" dedi.

Başakşehir'de bir kamyonun aniden alev almasıyla yaşanan yangın, şoför Zafer Çamlı'nın hızla müdahalesi ve itfaiye ekiplerinin çabasıyla söndürüldü.

Kamyonunu park ettikten sonra arkadaşlarıyla yemeğe giden ve üşüdüğü için aracından montunu almaya gelen Çamlı, aracın motor kısmından duman çıktığını fark etti. Hemen ihbar yapılmasının ardından itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi ve yangın kontrol altına alındı. Ancak araçta maddi hasar meydana gelirken, olayın şoförü Zafer Çamlı da yaşadıklarını anlattı.

Çamlı, "Biz arkada yemek yiyorduk. Üşüdüm montumu almaya geldiğimde arabanın içinden alev çıktı. Biz orada yemek yerken araba burada yanıyormuş. Muhtemelen çakmaklıklardan olduğunu düşünüyoruz ama biz de tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz. Arabam boştu yük bekliyordum. 250-300 bin lira civarında bir hasar vardır." dedi.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili detaylı bir inceleme başlatıldığı kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar