Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti'den istifa etti: Akşener görüşmeyi reddetti

Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti'den istifa etti: Akşener görüşmeyi reddetti
Yavuz Ağıralioğlu ,İYİ Parti'den resmen istifa etti. Ağıralioğlu, Genel Başkan Meral Akşener'le görüşmek için yarın gideceğini belirtmişti. Akşener'in Ağıralioğlu'na verdiği randevuyu iptal ettiği öğrenildi. Ayrıca İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu da konu hakkında açıklamada bulundu.

Selahattin Demirel / Günboyu

İYİ Parti''li Yavuz Ağıralioğlu istifa edeceğini duyurmuştu.

Habertürk TV canlı yayınında Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, kendisine gelen mesajı duyurarak Ağıralioğlu''nun "Yarın Akşener''le helalleşeceğim" ifadelerini kullandığını belirtmişti. 

Gelişme sonrası Ağıralioğlu resmen istifa etti ve ilgili dilekçesi de ortaya çıktı.

İşte Yavuz Ağıralioğlu''nun istifa dilekçesi:

Ağıralioğlu''nun istfia kararı sonrası İYİ Parti''den açıklama geldi.

AKŞENER''DEN GÖRÜŞMEME KARARI

Gazeteci Candaş Tolga Işık, konuyla ilgili İYİ Parti lideri Meral Akşener''in, Ağıralioğlu ile olan randevusunu iptal ettiği bilgisini duyurdu.

Işık, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Size bir son dakika haberi vereyim: Meral Akşener, Yavuz Ağıralioğlu''na yarın 13''te verdiği randevuyu az önce iptal etti. Gerekçe Yavuz Bey''in görüşme öncesin tv''ye çıkıp istifasını duyurması. Bu iptal az önce kendisine de bildirildi." ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ ZORLU''DAN AÇIKLAMA

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Ağıralioğlu’nun  Akşener ile görüşeceği ve partiden istifa edeceği yönündeki haberler üzerine sonrasında “İstifa müessesi kişinin tek taraflı bir karar verme usulüdür. Böyle bir düşünce ve tutumun ifadesidir. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir. Herhangi bir görüşme gerçekleşmeyecektir.” şeklinde bir açıklamada bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar