Yatağının altından gelen seslere bakınca şoke oldu

Yatağının altından gelen seslere bakınca şoke oldu

Bir kadın, eve gidip uyumak için yatağa girdiğinde yatağın altından sesler geldiğini fark etti. Başlangıçta sesin fareye ait olduğunu düşündü ama eğilip baktığında gördüğü şeye inanamadı.

Evin güvenliği ve huzuru, genellikle insanların kendilerini en rahat hissettikleri yerdir. Ancak, bazen beklenmedik olaylarla karşılaşmak bu huzuru bozabilir. 26 yaşındaki bir kadının yaşadığı korkunç olay, dinleyenlerin şaşkına dönmesine neden oldu. Kadın, yaşadıklarını sosyal medyada paylaştığı bir video ile anlattı ve videoyu neredeyse 2 milyon kişi izledi.

Yatağının altından gelen seslere bakınca gözlerine inanamadı: 4 ay evinde yaşamış - Resim: 1

İçerik üreticisi yaşadıklarını şöyle anlattı:

"26 yaşında bir ev aldım. Haftada 80 ila 90 saat çalışıyordum. 2 ufak çocuğum olduğu için haftada iki veya üç kez ailemin evinde kalıyordum. Kısacası dışarıda çok zaman geçiriyordum. Birkaç gün ailesinin evinde kaldıktan sonra izin gününde evime dönüp uyumaya karar verdim.

Yatağının altından gelen seslere bakınca gözlerine inanamadı: 4 ay evinde yaşamış - Resim: 2

"Pijamalarımı giyip yatağıma girdim. Hemen ardından tuhaf sesler duydum ve bunun bir fare olabileceğini düşündüm. Birkaç saniye sonra sesleri tekrar duydum. Yan tarafa uzanıp aşağı eğildim ve yatağımın altında siyah çoraplarla bir kot pantolon gördüm.

Yatağının altından gelen seslere bakınca gözlerine inanamadı: 4 ay evinde yaşamış - Resim: 3

Tepki vermeden önce bir an duraksadım, ardından çığlık atarak çılgınca arabaya atladım ve hızla uzaklaştım. Polisi aradığımda, arabada kendimi güvende hissederek beklerken, saldırganın sakin bir şekilde kapıdan çıktığına şahit oldum.”

Yatağının altından gelen seslere bakınca gözlerine inanamadı: 4 ay evinde yaşamış - Resim: 4

YATAĞININ ALTINDA BAŞKA BİRİNİ BULDU

Hikaye geliştikçe daha da ürkütücü bir hal aldı. "Tanıdık bir yüz olduğunu fark ettim: Bahçede çalıştırdığımız kişiymiş... Sonra polisler geldi, biri onu aramaya gitti ve biz de yeniden eve döndük. Evde polislerle birlikte detaylı bir arama yaptık ve bazı eşyaların eksik olduğunu gördüm."

Yatağının altından gelen seslere bakınca gözlerine inanamadı: 4 ay evinde yaşamış - Resim: 5

Polis onunla konuştu. Evsiz olduğunu, son dört aydır benim evimde yaşadığını, benim olmadığım günlerde içeri girdiğini kabul etti. Ayrıca, benim duşumu kullandığını, çocuklarımın oyun konsolunda oyun oynadığını ve dolabımdaki yiyecekleri tükettiğini söyledi.

Kadın, bu kişinin aslında kardeşinin okul arkadaşı olduğunu ve zor zamanlar geçirerek evsiz kaldığını belirtti. Ayrıca, adamın izinsiz olarak altı ay boyunca evine girmesi ve başka suçlar işlemesi nedeniyle hapis cezası aldığını ifade etti.