Yasemin Şefkatli'den sevindirici haber geldi! Oğlunun son durumunu açıkladı

Yasemin Şefkatli'den sevindirici haber geldi! Oğlunun son durumunu açıkladı
Ünlü şarkıcı Yasemin Şefkatli, ikiz çocuklarından İbrahim Ayel'in kalp sorunu nedeniyle geçirdiği ameliyat sonrası kişisel sosyal medya hesabından sağlık durumunu paylaştı.

İkizlerinden diğeri olan Sinan Emir ile birlikte samimi bir kareyi sosyal medya hesabında paylaşan Yasemin Şefkatli, oğlunun sağlık durumunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Ünlü çift Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in düğün töreninde tanışmış, aşkı burada bulmuştu. İkilinin Zincirlikuyu'da muazzam bir düğünle dünyaevine girmesi, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Yasemin Şefkatli, kısa bir süre önce anne olmaya hazırlandığını müjdeleyerek, ikiz bebeklerini 22 Ocak'ta kucaklarına almıştı. Ancak sevinçleri kısa sürdü, çünkü İbrahim Ayel'in kalbindeki sorun nedeniyle acil bir ameliyat geçirmesi gerekti.

Anne Şefkatli, son sosyal medya paylaşımında, "Tünaydın. Emirikoy'la Ayel'i bekliyoruz. Siz napıyorsunuz?" notuyla takipçilerine seslendi. Takipçilerin meraklı soruları üzerine ise bebeğinin durumu hakkında bilgi verdi.

Şefkatli, "Ayel'i merak edip yazan çok kişi var. Çok şanslı bu bebiş hem de çok güçlü. Her şey yolunda ve evine gelmesine az kaldı" diyerek sevindirici haberleri paylaştı.

err.jpg

rr.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar