Yasemin Şefkatli ikizlerin yeni karelerini sosyal medyadan paylaştı

Yasemin Şefkatli ikizlerin yeni karelerini sosyal medyadan paylaştı
Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz ay ikiz bebeklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor ve bu özel anları sosyal medyada takipçileriyle paylaşıyor.

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile mutlu bir birliktelik yaşayan Şefkatli, aşkını bulduğu bu ilişkide şimdi de anne olmanın sevincini yaşıyor.

İkilinin gösterişli bir düğünle hayatlarını birleştirmelerinin ardından geçen ay ikiz bebekleri dünyaya geldi. Ancakikiz , bu mutlu süreçte bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşan çift, hastanede bir süre kaldıktan sonra evlerine döndü.

65e09c5811d72747-w1200xh2182.webp

Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesapları üzerinden ikizlerinin ilk anlarını ve birlikte geçirdikleri güzel anları takipçileriyle paylaşmaya başladı. Özellikle ikizlerin el ele uyurken çekilmiş fotoğrafları, takipçilerinin ilgisini çekti ve güzel yorumlar aldı.

Ancak, bazı takipçileri ise ikiz bebeklerle geçen zamanın zorluğunu sormaktan geri durmadı. Şefkatli ise bu sorulara gayet keyifli günler geçirdiğini söyleyerek yanıt verdi ve süreci daha fazla paylaşarak anlatacağını belirtti.

Yasemin Şefkatli'nin, ikiz bebeklerine kavuşmanın mutluluğunu ve yeni anne olmanın heyecanını sosyal medyada paylaşması, takipçileriyle duygusal bir bağ kurmasını sağlıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar