Yasak Elma'nın ünlü oyuncusu trafikte darbedildi! Hastaneden fotoğraf paylaştı

Yasak Elma'nın ünlü oyuncusu trafikte darbedildi! Hastaneden fotoğraf paylaştı
Ünlü oyuncu Özgür Özberk, trafik magandalarından tekme tokat dayak yedi. Yaralanan Özberk hastanede çekilen fotoğrafını paylaşarak "Bu ülkede şansa yaşıyoruz, bıktım bu ülkedeki gündelik saçmalıklardan. Siz siz olun gözünüzü dört açın ve gereksiz tartışmalara girmeyin." dedi.

Oyuncu Özgür Özberk, önceki gün yaya geçidine hızlı giren araca "Kardeşim dikkat etsene" dediği için darp edildi. Yaşadığı dehşet sonrası Günaydın'a konuşan Özberk, "Yerde kafama tekme yedim, kaldırıma kafamı çarptım. Şansa yaşıyoruz. İnsanlarda vicdan problemi var" dedi. Olay sonrası aldığı darbe nedeniyle boyunluk takmaya başlayan Özberk, "Siz siz olun gözünüzü dört açın, gereksiz tartışmalara girmeyin" dedi.

dayak.jpg

Özberk, kendisini darp eden şahıstan şikayetçi oldu.

"YERDE KAFAMA TEKME YEDİM"

Yaya şeridine hızlı giren bir aracın şoförünü uyardığı için darbedildiğini söyleyen Özberk, sedyede boyunluk takılı bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

640xauto.webp

“Yaya şeridine hızla giren araca kardeşim dikkat etsene dediğim için darbedildim. Yerde kafama tekme yedim ve kaldırıma kafamı çarptım. Yeminle bu ülkede şansa yaşıyoruz. Problem Suriyeli, Afgan problemi değil. Vicdan problemi… İyiyim ama bıktım bu ülkedeki gündelik saçmalıklardan. Siz siz olun gözünüzü dört açın ve gereksiz tartışmalara girmeyin. Seviyorum hepinizi.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar