Tren seferlerine yarı yıl tatili dopingi!

Tren seferlerine yarı yıl tatili dopingi!
Bakanlık milyonlarca öğrencinin beklediği yarı yıl tatili öncesinde talebi karşılamak adına tren seferlerini artırdı. 16 ek sefer yapılacağı duyuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yaklaşan yarı yıl tatili öncesinde Ankara-İstanbul, Ankara-Konya arasında ilave tren seferleri koydu.

TATİL 23 OCAK’TA BAŞLIYOR

TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü''nün, artan talepleri karşılamak için 21-22 Ocak, 3-4 Şubat''ta Ankara-İstanbul ve Ankara-Konya arasında ek YHT seferleri koyduğu belirtilen açıklamada, "İlave seferler Ankara-İstanbul için Ankara''dan 10.15'' te, İstanbul''dan 17.10''da Ankara-Konya için ise Ankara'' dan 10.30''da, Konya''dan ise 13.10''da hareket edecektir" denildi.

 

Toplam 16 ek seferin yapılacağı vurgulanan açıklamada, 7 bin 152 ilave yolcu kapasitesi sağlanacağı duyuruldu. Açıklamada, "Halen Ankara-İstanbul arasında karşılıklı olarak 24 seferle günde ortalama 12 bin 500 yolcu, Ankara-Konya ve Ankara-Konya-Karaman arasında günde 14 seferde ortalama 5 bin 100 yolcu seyahat ediyor. Konvansiyonel hatlarda da gelen talep doğrultusunda kapasite artışı sağlanacaktır" denildi. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar