Yargı dizisinde şok ayrılık! Başrol oyuncusu veda edecek

Yargı dizisinde şok ayrılık! Başrol oyuncusu veda edecek
Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final yapmaya hazırlanıyor, her pazar akşamı seyirciyi ekrana kilitleyen yapımda finalden önce başrol ayrılığı şoku yaşanıyor. İşte detaylar…

Kanal D’nin pazar akşam klasiği haline gelen Yargı dizisi bu sezon sonu sevenlerine veda ediyor. Yaşanılacak final öncesi dizinin başrol oyuncusu diziye veda edecek. Detaylar haberimizde…

BÜYÜK FİNAL ÖNCESİ YARGI''DA BAŞROL AYRILIĞI!

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu''nun paylaştığı Yargı dizisi finale yaklaşıyor. Finalden önce diziden kim ayrılacağı merak ediliyor.

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları sevenleri ile buluşan Yargı dizisinden gelen haberler hiç iç açıcı değil, dizinin sevenlerini üzecek haber sonunda geldi. Yapımın 2. Sezon başladığı gün gösterilen o meşhur sahneye çok az bir zaman kaldı. Dizinin fanları Ceylin’in aldığı yeşil ceketten o sahnenin yaşanmasına az kaldığını tahmin ettiler. Ceylin’in satın aldığı o yeşil ceket sezon başlangıcında görüldüğü gibi Ilgaz’ın öldüğü gün giydiği biliniyor. Herkes Ilgaz’ı kimin öldürdüğünü merak ediyor, acaba Savcı Ilgaz’ı Turgut Ali’mi yoksa Ceylin mi öldürdü? Sorusu herkesin aklında.

ILGAZ NE ZAMAN GİDİYOR?

Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu dizinin büyük finalinden önce ayrılması bekleniyor. Ekran başındaki seyirciyi şok eden bir veda ise geçtiğimiz haftalar da dizinin Pars savcısına hayat veren Mehmet Yılmaz AK’tan gelmişti.

BÜYÜK FİNAL NE ZAMAN?

Cumhuriyet''in derlediği bilgilere göre; Yargı dizisinin haziran ayında final yaparak sevenlerine veda etmesi bekleniyor.

3. SEZON İDDİASI

Bazı haber siteleri Yargı dizisinin 3. sezonunun yayınlanacağını iddia ediyor. Ancak bu iddialar doğru çıkmadı. Yargı final ederek ekranlara resmen veda ediyor.

PEŞ PEŞE VEDALAR YAŞANACAK

Diğer taraftan edinilen bilgilere göre Yargı dizisinde en kısa zaman da peş peşe vedalar olacak.

YARGI DİZİSİNİN ESKİ BÖLÜMLERİ NE OLACAK?

Bu arada Yargı dizisinin eski bölümleri kanalın resmi sitesindeki arşivler bölümünde yer almaya devam edecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar