Yardım yayınına Haluk Levent'i kabul etmediler!

Yardım yayınına Haluk Levent'i kabul etmediler!
AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, Türkiye'deki birçok televizyon kanalının ortak yayını ile düzenlenen "Türkiye Tek Ses" yayınına bağış yapmak istediğini ancak yayına alınmadığını duyurdu.

Kahramanmaraş''ta meydana gelen depremlerin ardından 10 şehirde ortaya çıkan yıkımın telafisini kolaylaştırmak maksadıyla düzenlenen "Türkiye Tek Ses" bağış gecesine birçok ünlü oyuncu, sanatçı, sunucu ve iş insanı katıldı. 

Gece boyunca 110 milyar liranın üzerinde bağış toplanırken, yaptığı yardımlarla büyük takdir toplayan AHBAP Derneği''nin kurucu üyesi olan Haluk Levent, telefon ile geceye katılmak istediğini ancak kabul edilmediğini belirterek "TV ye bağlanmak istedim ama olmadı. Yıllarca beraber çalıştığımız eskisinden yeni yöneticisine kadar görüştüğüm bildiğim hatta yangınlarda sellerde özverili çalışmalarına tanık olduğum Afad emekçileri geldi aklıma. Onlara selam olsun. Ben de 500 bin ₺ bağış açıklıyorum." açıklamasını yaptı. 



DEVLET BAHÇELİ''NİN SÖZLERİ HATIRLATILDI

Birkaç gün önce MHP Grup Toplantısı''nda konuşma gerçekleştiren Devlet Bahçeli, AHBAP ve Babala TV''yi hedef alarak televizyonlara çıkarılmamaları çağrısında bulunmuştu. Bahçeli, iki kurum ve kuruluşların başındaki isimler olan Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur için "Devletin yapamadığı ne vardır da Ahbapçılar, Babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır" ifadelerini kullanmıştı.

Her fırsatta devletle birlikte çalıştığını vurgulayan Haluk Levent''in, yardım kampanyasına alınmamasına karşın 500 bin TL bağışladığını açıklaması ise takipçilerinden büyük alkış topladı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar