Yardım paralarıyla gelen lüks hayat: Dolandırıcı anne canlı yayında yakalandı

Yardım paralarıyla gelen lüks hayat: Dolandırıcı anne canlı yayında yakalandı
Antalya'da yaşayan Didem Gülmez isimli bir anne, 4 yaşındaki SMA hastası oğlu için topladığı 3 milyon lira ile lüks hayat sürdü. Topladığı paralarla oto galeri açan dolandırıcı anne, çocuğunun fişini çekerek katil oldu.

Antalya''da tüm Türkiye''yi şoke eden bir olay yaşandı. Didem Gülmez, 4 yaşındaki oğlu Mustafa Yağız Gülmez için izinsiz yardım kampanyası başlattı. 26 milyon lira toplayan 38 yaşındaki anne, oğlunun ölümünün ardından eleştiri oklarının hedefine oturdu. 

YARDIM PARASIYLA GELEN LÜKS

Antalya''da SMA hastası 4 yaşındaki Mustafa Yağız Gülmez''in tedavisi için iddiaya göre izinsiz yardım kampanyası başlatıldı.

Bu zaman diliminde ise baba Gökhan Gülmez dolandırıcılık sebebi ile cezaevine girdi. 38 yaşındaki olan anne Didem Gülmez ise oğlu için açmış olduğu hesapta 167 bin dolar (3 milyon 100 bin lira) para birikti.

GERÇEKLERİ İTİRAF ETTİ

Star TV''de yayınlanan Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programına başvuran Ayten Keser isimli bir kadın, Didem Gülmez''in kocasıyla yasak aşk yaşadığını ve biriktirilen bağış paraları ile sefa sürdüklerini dile getirdi. Ayten Keser''in açıklamalarına göre; Didem Güler, hesapta toplanan bağış paralarını oğlu için değil, lüks araçlar satın alıp oto galerisi ve oto yıkama servisi açmak için kullandı. Hadisenin daha da derin araştırılması üzerine dolandırıcılık iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bu iddia ise Didem Gülmez''in 4 yaşındaki SMA hastası oğlunu hayata bağlayan fişi çekme teşebbüsüydü. Stüdyoda her şeyi itiraf eden cani anne, İtirafları ihbar olarak kabul edip harekete geçen emniyet güçleri tarafından canlı yayında gözaltına alındı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar