Yapay zeka sizi resmen oyuncağa çevirecek! Kendinizi ilk kez böyle göreceksiniz

Yapay zeka sizi resmen oyuncağa çevirecek! Kendinizi ilk kez böyle göreceksiniz
Gün geçtikçe popülerliği artan yapay zeka görsellerine bir yenisi daha eklendi. Devrim niteliğindeki teknoloji ile artık animasyondan fırlamış gibi görünebileceksiniz.

Yapay zeka tarafından oluşturulan görsellerin popülaritesi son zamanlarda hızla artıyor. Özellikle Microsoft'un yapay zekasıyla tasarlanan Funko Pop tarzı figürler, günümüzde en dikkat çeken trendlerden biri haline geldi. Bu eğilimle birlikte, insanlar artık kendilerini oyuncak figürlerine dönüştürebilme imkanına sahipler. Ancak unutulmamalıdır ki bu sadece görsel bir işlemle sınırlıdır.

Üretken yapay zekaların giderek artan popülerliği, insanları bu teknolojiyi kullanmaya ve yaratıcı şekillerde "oynamaya" teşvik ediyor. Microsoft'un yapay zeka platformu da bu akıma katılarak kendini gösteriyor. Bu eğilim sayesinde artık insanlar, kendi özelleştirilmiş Funko Pop tarzı bir figür yaratma şansına sahipler.

Microsoft'un yapay zeka platformunu kullanabilmek için öncelikle bir Microsoft hesabına sahip olmak gerekiyor. Ardından, Microsoft Designer'a giriş yapılıyor. Tabii ki bu adım atlanabilir ve doğrudan komut ekranına geçilebilir, ancak en iyi sonuçları elde etmek için hesaba giriş yapmak önemli.

İkinci adımda, bağlantıdaki komut kutusunu kullanıyoruz. Bu kutuya, figürde görmek istediğimiz bilgileri girmemiz gerekiyor. Cinsiyet, isim, kıyafetler, aksesuarlar, göz rengi, saç stili, sakal tarzı, renkler ve arka plan gibi detayları belirleyen komutları yazarak kişiselleştirebiliyoruz.

Tüm kutuları doldurmak şart değil; boş bırakılan kutular, yapay zeka tarafından dikkate alınmıyor. Ayrıca, yazılan bilgiler her zaman %100 doğru olmayabilir, özellikle sakal tarzı gibi detaylarda eksik bilgi verebilir. Bu durumda, sakalı tasvir etmek, tarz yerine daha etkili bir seçenek olabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar