Yangını söndürmek için gittikleri evde öyle bir şeyle karşılaştılar ki...

Yangını söndürmek için gittikleri evde öyle bir şeyle karşılaştılar ki...
Ataşehir'de itfaiye ekipleri, yangın ihbarı nedeniyle gittikleri evde çekyatın içerisinde elleri ve ayakları bağlanmış, boğazı kesilmiş bir cansız kadın bedeni buldu.

Alınan bilgiye göre, itfaiye ekipleri yangın ihbarı üzerine Mevlana Mahallesi''ndeki bir binaya gitti. Duman çıkan daireye girerek inceleme yapan itfaiye ekipleri, baza içerisinde elleri ile ayakları bağlanmış, boğazı kesilmiş bir cansız kadın bedeni bulunduğunu tespit etti.

CESET YABANCI UYRUKLU BİR KADINA AİT

Olay, saat 16.00 sıralarında Ataşehir Mevlana Mahallesi Elmas Sokak''ta bulunan 4 katlı binanın giriş katında meydana geldi. İddiaya göre, binadan dumanların çıktığı ihbarını alan itfaiye ekipleri ivedilikle olay yerine sevk edildi. Dumanların yükseldiği daireye müdahale için giren ekipler, çekyatın içinde çarşafa sarılı şekilde yanmış olan ve henüz kimliği belirlenemeyen yabancı uyruklu bir kadın cesedi ile karşılaştı.



CESEDİN YANINDA BALTA BULUNDU

Alevlerin söndürülmesinin ardından yanık cesedin yanında ise balta olduğu anlaşıldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri savcı nezareti eşliğinde daire içerisinde inceleme yaptı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Evde kiracı olan yabancı uyruklu G.K. ile F.Y. ile evin sahibi gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Yaşanan olayı anlatan Hayriye Aktaş, “Duyduğum kadarıyla 2 gün önce öldürmüşler, şişmiş. Şişince halıya sarıp yakmışlar. Yabancı uyrukluymuş.” dedi







 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar