Yandaş yazardan AKP'ye ciddi uyarı!

Yandaş yazardan AKP'ye ciddi uyarı!
Seçimler yaklaştıkça kan kaybettiği daha da ortaya çıkan AKP hükümetine bir uyarı da AKP'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Akit Gazetesi'nden geldi. Akit yazarı Abdullah Şanlıdağ, seçime sayılı günler kala AKP'nin handikapları ve kendisini zorlayacak dinamikleri bulunduğunu yazdı.

Son anketlerde yüzde 30 sınırında yer aldığı görülen ve panik havasının hakim olduğu söylenen AKP''ye peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor.

Yeni Akit yazarı Abdullah Şanlıdağ, "Şimdi son virajdasınız, silkelenip kendinize gelmek zorundasınız” diyerek AKP''ye uyarıda bulundu. 

DEĞİŞİM VURGUSU YAPTI

AK Partinin asıl rakibinin ekonomik kriz olduğunu söyleyen Şanlıdağ “İktidarın handikabı ve kendisini zorlayacak dinamikleri bulunuyor.  Enflasyon dizginlenmeli, döviz kurundaki anormal yükselişin önüne geçilmelidir. Vatandaşı en çok perişan eden; marketler, pazarlar, akaryakıt fiyatları, elektrik ve doğalgaza yapılan zamlardır. Aylardır yazdığımız tencere teorisi gerçeğini görmemiz gerekiyor. Hepsinden önemlisi de, içsel bir arınmaya ve değişime ihtiyacımız var. Hepimizin ahlak, erdem, etik değerler, hukuk ve adalet kavramlarını yeniden gözden geçirmesi gerekiyor.” düşüncesini dile getirdi.

''EKONOMİK RAHATLAMA GEREKİYOR''

AK Partiye “Şimdi son virajdasınız, silkelenip kendinize gelmek zorundasınız” uyarısında bulunan Şanlıdağ şöyle devam etti:  2023 seçimleri hiç kimse için çantada keklik değil. Şu hususun altını önemle çizelim: İktidar partisinin sahada çalışma yaparken, sadece 20 yıllık icraatlarını ve hizmetlerini anlatması yeterli olmaz. Bu millet biraz unutkandır. O sebeple geçmişte yapılan hizmetleri anlatmanın yanı sıra, çift rakamlı enflasyonu tek haneye düşürerek, ülkeyi ekonomik olarak rahatlatmak gerekiyor." yazdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar