Yalnızca 120 IQ'den daha zekiler çözüyor! Resimdeki ünlüyü 8 saniyede bulabilir misiniz?

Yalnızca 120 IQ'den daha zekiler çözüyor! Resimdeki ünlüyü 8 saniyede bulabilir misiniz?
Zeka testleri ile zeka seviyesi ortaya konabiliyor ve mantık yürütme ile dikkat yetenekleri ölçülebiliyor. İşte yalnızca 120 IQ'den daha zeki kişilerin çözebildiği o soru...

Yüksek IQ'ya sahip olanların çözebileceği iddia edilen bir test, resimdeki sahildeki insanlar arasındaki ünlü kişiyi bulmayı amaçlıyor. Zorluk seviyesiyle dikkat çeken testte, resimdeki ünlüyü 8 saniyede bulanların 120 IQ'den daha yüksek zekaya sahip olduğu belirtiliyor.

Zeka testi, sahildeki kalabalık içinde gizlenmiş ünlüyü tespit etmeyi hedefliyor. Resimde yer alan sahne, bir grup insanın sahilde yürüdüğü bir anı yansıtıyor. Görseldeki ünlü kişiyi tespit etmek için dikkatlice bakmak ve detaylara odaklanmak gerekiyor.

zeka11.webp

Testin doğru çözümü ise sakallı adamın tişörtüne dikkat edenlerin doğru bir şekilde ünlü kişiyi bulabildikleri yönünde. Testin zorluğuna rağmen doğru cevabı bulanları tebrik ediyoruz.

Bu tür zeka testleri, görsel algı, dikkat ve hızlı düşünme becerilerini ölçmeyi amaçlar. Her ne kadar bu tür testler gerçek zeka seviyesini tam anlamıyla yansıtmıyor olsa da, eğlenceli bir deneyim sunabilirler.

zeka22.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar