Yalı Çapkını Kazım Ağa öldü mü? Yalı Çapkını Kazım Ağa diziden ayrıldı mı?

Yalı Çapkını Kazım Ağa öldü mü? Yalı Çapkını Kazım Ağa diziden ayrıldı mı?
Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın dün yeni bölümü yayınlandı. Bölümde yaşanan olaylardan sonra dizinin izleyicileri 'Kazım Ağa öldü mü?' sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Peki Yalı Çapkını Kazım Ağa öldü mü? Yalı Çapkını Kazım Ağa diziden ayrıldı mı?

Yalı Çapkını dizisinin son bölümü gündem oldu. Yaşanan olaylardan sonra birçok izleyici 'Kazım Ağa öldü mü?' sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Peki Yalı Çapkını Kazım Ağa öldü mü? Yalı Çapkını Kazım Ağa diziden ayrıldı mı?

YALI ÇAPKINI KAZIM AĞA ÖLDÜ MÜ?

Dizinin yeni bölümünde, Diren Polatoğulları'nın canlandırdığı Kazım Ağa karakterinin mafya tarafından saldırıya uğradı. Ambulans ile hastaneye götürülürken kalbi durdu. Ancak resmi bir açıklama olmadığı için Kazım karakterinin akıbeti belirsizliğini koruyor. Dizinin yeni bölümünde izleyiciler Kazım Ağa karakterinin hayati durumunu öğrenebilecek.

DİREN POLATOĞULLARI KİMDİR?

Diren Polatoğulları, 12 Şubat 1980 tarihinde İstanbul'da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Polatoğulları, Karadayı, Kaçak, Hayat Şarkısı, Şevkat Yerimdar, Bir Aile Hikayesi, Arıza gibi önemli projelerde yer aldı. Ancak henüz Kazım karakterinden ayrılıp ayrılmadığına dair resmi bir bilgi bulunmuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar