Yalı Çapkını dizinde flaş ayrılık kararı! O oyuncu veda ediyor

Yalı Çapkını dizinde flaş ayrılık kararı! O oyuncu veda ediyor
Yalı Çapkını dizi istediği izlenme oranları alamazken senaryoda yapılan değişikliklerle izleyiciyi ekrana çekmek istiyor. Ancak dizinin yeni bölümünde bir oyuncunun diziye veda edeceği öğrenildi.

Star TV'de yayınlanan "Yalı Çapkını" adlı dizinin ikinci sezonunda heyecan dorukta. Ancak dizinin hayranlarına kötü haber geldi. Dizinin 7 Haziran'da sezon finali yapması planlanıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin yarın akşam ekrana gelecek bölümünde, izleyicileri şaşırtacak bir ayrılık yaşanacak. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizide, 2. sezonun başında Halis Ağa'nın yurt dışında yaşayan kızı Nükhet'i canlandıran Binnur Kaya, ekibe veda edecek.

binnurkaya.jpgNükhet karakterinin diziye veda etmesi, senaryo gereği sağlık sorunlarını çözmek için olacak. Ancak karakterin ilerleyen bölümlerde diziye geri dönüp dönmeyeceği ise merak konusu haline geldi.

Dizinin senaristi Mehmet Barış Günger'in, Halis Ağa'nın Hattuç ile evleneceğini açıklaması ise büyük yankı uyandırdı. İzleyiciler, bu gelişmenin dizinin ilerleyen bölümlerinde hangi olayları beraberinde getireceğini merakla bekliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar