Yalı Çapkını değil Kavak Yelleri! Afra Saraçoğlu arkadaşım dediğim Mert Demir'le hem denizde hem de teknede öpüştü

Yalı Çapkını değil Kavak Yelleri! Afra Saraçoğlu arkadaşım dediğim Mert Demir'le hem denizde hem de teknede öpüştü
Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ikilisi sevgili olduklarını her seferinde inkar ederken görüntüleri geldi. Saraçoğlu ve Demir'in dün denizde öpüştükleri görüntülerin ardından bugün de sevgililerin sarmaş dolaş olduğu yeni görüntüler ortaya çıktı.

GÜLSÜM HÜLYA SUNDU / GÜNBOYU

Star TV’nin izlenme rekoru kıran Yalı Çapkın'ı dizisinin başrol oyuncuları Afra Safraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in aşkı sonunda belgelendi. Göcek'te tatil yapan çift, romantik anlar yaşarken objektiflere yansıdı.

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu tatilde görüntülendi. Tekne turunda paparazzilere yakalanan aşıklar, Göcek'e demir attı. Önce Mert Ramazan Demir deniz atladı. Arkasından da Afra Saraçoğlu kendini serin sulara bıraktı. Denizin ve güneşin tadını çıkaran aşıklar, denizde romantik anlar yaşadı. Çift, birbirlerini öpücüklere boğdu.

Denizde uzun süre vakit geçiren Afra Saraçoğlu denizden çıkmaya hazırlanırken sevgisili Mert Ramazan Demir’in centilmen halleri dikkat çekti. Demir’in denizden çıkan Saraçoğlu’na yardım ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Gelen görüntülerin ardından gözler Mert Yazıcıoğlu'na çevrilirken ünlü oyuncu sessizliğini hala koruyor.

NE OLMUŞTU?

Güzel oyuncu Afra Saraçoğlu ile 4 yıldır aşk yaşayan Mert Yazıcıoğlu ilişkilerini bitirme kararı almıştı. Afra Saraçoğlu'nun adı ise "Yalı Çapkını" dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir ile anılmıştı. Uzun yıllardır arkadaş olan ikilinin her seferinde arkadaş olduklarını dile getirerek bu durumu yalanlamıştı.

Mert Yazıcıoğlu ise, Afra Saraçoğlu ile ayrılıklarının ardından çıkan dedikodular için şunları söylemişti: "Normal bir ilişkiydi yaşandı ve bitti. Mert Ramazan, bizim arkadaşımız. Hiç insanların düşündüğü gibi bir şey yok. Afra ile yapamadık, beraber son verdik"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar