Yabancılar Çarşısı’nda bayram hareketliliği

Yabancılar Çarşısı’nda bayram hareketliliği
Samsun Yabancılar Çarşısı’nda bayram haraketliliği yaşanırken, esnaf yoğunluğun artmasını İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’nin açılmasına ve ısıtma-soğutma sisteminin yapılmasına bağladı.

Ramazan Bayramı’na yeni ve şık kıyafetlerle girmek isteyen genç yaşlı herkes çarşı pazarın yolunu tuttu. Samsun’da vatandaşların alışveriş yapmak için en çok uğradığı yerlerin başında ise ürün fiyatlarının AVM’lere göre oldukça düşük olduğu Yabancılar Çarşısı oldu. Esnaf, çarşıya gelen insan sayısının artmasında ısıtma-soğutma sisteminin yapılmasının ve İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’nin açılmasının etkili olduğunu ifade etti.

Çarşıda anormal bir kalabalık olduğuna dikkat çeken Samsun Yabancılar Çarşısı Dernek Başkanı Alaaddin Sayın, “Yabancılar Çarşısı komple yenilendi. Çatımız, içimiz dış cephemiz yeni bir konsepte kavuştu. Çarşı çevresindeki tüm olumsuzlukları da bertaraf ettik. Çarşımızda bayram öncesinde anormal bir kalabalığımız var. Fiyatlarımız da diğer AVM’lere göre oldukça uygun. Bundan sonra işlerimizin daha da artacağını umuyorum. Birkaç yıl önce bazı esnaflara dışarıyla aynı fiyatlardayız diye kızardım. Şehirdeki en uygun AVM’leri gezdim. Oralarla bizim çarşımızı kıyasladığımda fiyatlarımız çok uygun. Tüm vatandaşlarımızı yeni çarşımıza bekliyoruz” dedi. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar