Yabancı uyruklu vatandaşın sözleri şoke uğrattı: "Erdoğan'a oy vermeyen ya gaydir ya lezbiyen..."

Yabancı uyruklu vatandaşın sözleri şoke uğrattı:  "Erdoğan'a oy vermeyen ya gaydir ya lezbiyen..."
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin İngiltere'de yaşayan bir Arap Eminönü'nde konştu. "Erdoğan'a oy vermeyen ya gaydir ya lezbiyen..." sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

SİNAN ŞAHİN/GÜNBOYU

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimini atlattı. Ancak vatandaşlar seçime ilişkin detayları hala konuşmakta. Sokak röportajında mikrofon uzatılan bir kişinin seçime ilşkin sözleri ise büyük tepki topladı.

Yeşil Mikrofon adlı Youtube kanalının İstanbul Eminönü'nde gerçekleştirdiği sokak röportajında konuşan ve İngiltere'de yaşadığı öne sürülen bir vatandaşın diyaloğu sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Röportaj veren Arap ile karşı karşıya gelen Vatandaş, " 'Erdoğan'a oy vermeyen herkes gaydir ya lezbiyendir' diyor. 'Böyle bir şey yok' dedim, ki 'Sen bunu söyleyemezsin' dedim". Kimseye cinsel yönelimizi yüzünden laf söylemezsin... Döndü bana dedi ki; 'Sen gaysin' Ben de biraz argo kullandım burada. Arap ama İngiltere'de yaşıyormuş" diyerek aralarında geçen diyaloğu anlattı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar