Whatsapp resmen duyurdu! Silinen mesajlar geri gelecek

Whatsapp resmen duyurdu! Silinen mesajlar geri gelecek
Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, 2023 yılında hayata geçireceği yeni özelliği duyurdu. Bu özellikle birlikte Whatsapp'ta kaybolan mesajlar saklanabilecek.

Yüz milyonlarca kullanıcısı olan Whatsapp, geçtiğimiz günlerde çevrimiçiyken görülmeyi kapatma özelliğini hayata geçirmişti. 2023''te ne gibi yeniliklere gideceği merak edilen uygulamanın bu yılki yol haritası da açığa çıkmış durumda. Whatsapp, 2023 yılında "Saklanan Mesajlar" özelliğini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

KAYBOLAN MESAJLAR ARTIK GÖRÜLEBİLECEK

Whatsapp, kısa süre önce kullanıcıların sohbet içerisinde kullanabileceği ve belirlenen bir süre sonunda otomatik olarak sona eren ya da kaybolan mesajlar özelliğini kullanıma sundu. Saklanan Mesajlar özelliği ise, bu özellik ile entegre edilecek ve kullanıcılara daha fazla kontrol imkanı sunacak. Böylece kullanıcılar, seçilen bir mesajı sohbet içerisinde sabitleyebilecek ve istedikleri zaman kaldırma seçeneğine sahip olacak. Ayrıca yeni özellik sayesinde kaybolan mesajın süresi dolmuş olsa da mesajı görmek mümkün olacak.



Whatsapp''tan paylaşılan demo görsellere göre "Saklanan Mesajlar" ile işaretlenen mesajların yanında Instagram ve twitterdan alışık olduğumuz "yer imi" işaretine benzer bir simge çıkacak. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar