Volkan Konak'ın konserine iptal: 'Yazıklar olsun' diye isyan etti!

Volkan Konak'ın konserine iptal: 'Yazıklar olsun' diye isyan etti!
Karadeniz müziğinin en önemli temsilcilerinden birisi olan Volkan Konak Almanya'da konser vermek için yaptığı vize başvurusundan olumsuz yanıt aldı. Başvurusu reddedilen Konak konserin iptal edildiğini duyurarak "Artık Avrupa'ya bile vize alamıyoruz, yazıklar olsun" diyerek tepki gösterdi.

Selahattin Demirel / Günboyu

Sanatçı Volkan Konak, Almanya'da düzenleyecekleri konser için vize başvurusunda bulundu. Ancak Konak ve orkestra ekibinin başvurusu reddedildi. Konak bu duruma sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki göstererek konseri iptal etmek zorunda kaldıklarını duyurdu.

Türkiye'den Avrupa'ya, Schengen bölgesine yapılan vize başvurularının son dönemde çok sık reddedilmesi, "Türkiye'deki politik havanın Avrupa'da neden olduğu güvensizlik" olarak yorumlanırken Türkiye'nin göçmenlerin yoğun trafiğin maruz kalması da durumla kıyaslandı.

"YAZIKLAR OLSUN"

Volkan Konak Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, vize reddinin sebebi olarak başka ülkelerden Türkiye'ye göç edenlere vatandaşlık verilmesini göstererek şu ifadelerle tepki gösterdi.

"Sevgili dostlar;
Dünyanın her yerinde konser veren bizler, Türkiye’ye giriş yapan, sayısı belli olmayan ne olduğu belirsiz kişilere vatandaşlık verildiğinden, artık Avrupaya bile vize alamıyoruz ve Almanya’dan iki kez vize için red aldık,
dolayısıyla mayıs ayı Almanya
konserimizi iptal ettik.
Dinleyicilerimizden özür diliyoruz.
Ne diyeyim yazıklar olsun…"

vk.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar