Vizyona gireli bir gün olmuştu! 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filmi hakkında flaş karar

Vizyona gireli bir gün olmuştu! 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filmi hakkında flaş karar
İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi, "Cem Karaca'nın Gözyaşları" adlı filmin gösterimini durdurma kararı aldı.

Sanatçı Cem Karaca'nın hayatını konu alan "Cem Karaca’nın Gözyaşları" filmindeki tartışmalar devam ediyor. Cem Karaca'yı İsmail Hacıoğlu'nun canlandırdığı ve Yüksel Aksu'nun yönettiği film, yapılan itirazlar sonucunda mahkeme kararıyla geçici olarak durduruldu. Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca, filmin çekimlerinin durdurulmasını ve hiçbir kaydın yayımlanmamasını talep etmişti.

Film, Cem Karaca'nın hayatını anısına yakışır bir şekilde sinemaya aktarma amacı güttüğünü belirten yapımcı açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca, filmin danışmanı olarak çekim sürecinde birinci kaynak olarak katkı sağlamıştı. Ancak mahkeme süreci devam ederken film, dün itibariyle vizyondaki yerini almıştı.

İlkim Karaca'nın İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'ne açtığı dava sonucunda alınan kararla, "Cem Karaca’nın Gözyaşları" filminin gösterimi geçici olarak durduruldu. Mahkemenin bu kararı, filmle ilgili belirsizlik ve tartışmaların sürmesine neden oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar