Victoria's Secret'tan bir ilk!

Victoria's Secret'tan bir ilk!
Ünlü iç çamaşırı markası Victoria's Secret tarihinde bir ilki gerçekleştirdi ve birlikte çalışacağı erkek modelinin ismini açıkladı.

Victoria's Secret'tan bir ilk!

Cinsiyetsiz bir koleksiyon üzerine çalışan firma kısa süre önce bununla ilgili bir açıklamada bulunmuş ve şunları söylemişti: "Cinsiyet içermeyen tekliflerimizi genişletmeye ve bir marka olarak gelişmeye devam ederken, ortaklarımızın yalnızca müşterilerimizin çeşitliliğini temsil etmelerini değil, aynı zamanda bireysellik ve özgüveni de içermelerini sağlamak istiyoruz"
 
Victoria''s Secret PINK koleksiyonu cinsiyetsiz ürünleri arasında tişörtler, kapüşonlular, antrenman ekipmanları ve aksesuarlar bulunuyor. Victoria''s Secret bu marka için ilk erkek marka elçisini seçti. Oyuncu ve model Darren Barnet marka ile iş birliği yapacak.
 
Barnet, Victoria''s Secret''ın geçmişte somutlaştırdığı imajı tersine çevirmek için birlikte çalıştığı bir dizi modelin en yenileri arasında yer alıyor. 30 yaşındaki Barnet, son dönemde Netlix''te yayınlanan Never Have I Ever dizisiyle gündemdeydi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar