Ev sahibi şiddetine bir yenisi daha eklendi: Ünlü futbolcunun kardeşinden kiracısına evden çık dayağı!

Ev sahibi şiddetine bir yenisi daha eklendi: Ünlü futbolcunun kardeşinden kiracısına evden çık dayağı!
Ünlü futbolcu Veysel Sarı'nın babasına ait olan ve Beyoğlu’nda bulunan apartmanda 5 yıldır kiracı olan İlkem Onur Cengiz (33), daireyi boşaltması için bir süredir baskı gördüğü Veysel Sarı'nın kardeşi Şaban Sarı'nın saldırısına uğradığını iddia etti.

ÜNLÜ FUTBOLCUNUN KARDEŞİNDEN KİRACISINA EVDEN ÇIK DAYAĞI!

Olay, önceki gün İstanbul''da meydana geldi. Birçok Süper Lig ekibinde forma giyen Veysel Sarı''nın babası Mehmet Sarı''ya ait apartmanda kiracı olan İlkem Onur Cengiz, iddiaya göre daireyi boşaltması için ünlü futbolcunun kardeşi Şaban Sarı''dan baskı görüyordu.

‘ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ’

Cengiz, "Şaban Sarı''nın beni arayarak oturduğu daireyi apart kiralama şirketine kiraya vereceğini söyledi. Ben var olan sözleşmeme devam etmek istediğimi söyleyince de küfürler savurarak beni öldürmekle tehdit etti" dedi.

Resim

Son olarak 1 Mayıs akşamı evinde misafir bulunduğu sırada sözleşme kapsamında kullanımı kendisine ait olan terastan sesler geldiğini fark etti. Sarı''nın terastaki eşyaları çıkarttığını ifade eden Cengiz, "Ne yaptıklarını sorduğumda ''Sana ne burası benim evim, sen bizim evimize mi çöküyorsun'' diyerek karşılık verdiler.

Resim

Yanındakiyle birlikte bana saldırmaya başladılar. Kulağım patladı, burnum 3 yerden kırıldı. Daha sonra gittiler" şeklinde konuştu. Cengiz, hayatından endişe ettiğini de vurguladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar