Valilikten CHP'nin miting otobüsüne taş atılmasına ilişkin açıklama

Valilikten CHP'nin miting otobüsüne taş atılmasına ilişkin açıklama
Trabzon Valiliği, Cumhuriyet Halk Partisi'nin miting otobüsüne taş atılmasıyla ilgili bir kişinin ifadesine başvurulduğunu bildirdi.

Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan "Trabzon'da CHP'nin otobüsüne taşlı saldırı" başlıklı haberlere ilişkin detaylar paylaşıldı.

Açıklamada, CHP miting otobüsünün dün saat 15.30 sıralarında yeni otogar civarında sesli propaganda yaparak beklediği sırada, bir kişi tarafından otobüse taş atılması sonucunda kapı camında küçük bir çatlak meydana geldiğinin tespit edildiği belirtildi. İfadesi alınan şahsın, taşı otobüsten gelen yüksek sesten rahatsız olduğu için attığını ve fiilinin siyasi bir nedeni bulunmadığını ifade ettiği aktarıldı. Şahsın, ifadesinin ardından serbest bırakıldığı bilgisine yer verildi.

Açıklamada devamla, CHP İl Yönetimine konuyla ilgili sorulduğunda, olaydan haberdar oldukları ve olayın siyasi bir yönü olmadığı için şikayetçi olmadıklarını ifade ettikleri belirtildi. Bugüne kadar herhangi bir müracaatın olmadığı bilgisine de yer verildi.

Hatırlanacağı üzere, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yerel seçim çalışmaları kapsamında bugün Trabzon'da miting düzenlemesi öncesi, dün Trabzon'da CHP'nin seçim otobüsüne taşlı saldırı düzenlenmişti. Ancak CHP'li yetkililer, saldırının olumsuz bir duruma yol açmadığını ifade etmişti. Saldırıya ilişkin şüphelilerin gözaltına alındığı bilgisi de paylaşılmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar