Vali Ergün şehit aileleri ve gazilerle buluştu

Vali Ergün şehit aileleri ve gazilerle buluştu
Uşak Valiliği, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü vesilesiyle şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Uşak Valisi Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün, özel bir düğün salonunda düzenlenen yemek programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Programa Vali Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün'ün yanı sıra Uşak AKP Milletvekili İsmail Güneş, CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, Adalet Komisyonu Başkanı Kayhan Yıldırım, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayan yemekte konuşan Vali Ergün, "Şehitlerimizin; canları pahasına koruduğu bu toprakların ve değerlerin önemini her zaman hissediyoruz. Bu, hepimiz için vatan borcudur." dedi. Vali Ergün, "Devletimiz ve milletimiz; sizlerin kıymetini her zaman bilecek. Devletimizin şefkat eli daima siz emanetlerimizle birlikte olacak. Çünkü sizler, en değerli varlıklarınızı; evlatlarınızı, eşlerinizi, kardeşlerinizi, en sevdiklerinizi bu vatan için feda ettiniz. Bu fedakarlık, Türk vatandaşının köklü devlet geleneğine ve vatan sevgisine dayalı bir özverisidir." şeklinde konuştu. Vali Ergün, "Mübarek Ramazan ayının sizin, ilimizin, milletimizin ve tüm insanlığın hayrına vesile olmasını niyaz ediyor; sizin en kıymetli emanetlerinize sağlık, afiyet ve huzur dolu bir ömür diliyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar