Vali Arslantaş'tan İdlib gazisine ziyaret

Vali Arslantaş'tan İdlib gazisine ziyaret
Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Suriye'nin İdlib kentinde, rejim unsurlarınca gerçekleştirilen hava saldırısında bacağı ile kolundan yaralanıp, gazi olan Uzman Çavuş Yusuf Taha Hanözü'nün evine geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Vali'den İdlib gazisine anlamlı ziyaret!

İdlib'de 27 Şubat günü rejim unsurları tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Yusuf Taha Hanözü, tedavisinin tamamlanmasının ardından dün taburcu edildiği görüldü.

Gece yarısı memleketi Erzincan'ın Mimarsinan Mahallesi'ndeki baba ocağına gelen Gazi Hanözü'nü, bugün Vali Ali Arslantaş, 3'üncü Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Altıntaş, AKP İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ile bazı kurum müdürleri ziyaret etti. 

GEÇMİŞ OLSUN...

Anne Selime ve baba Abdullah Hanözü ile bir süre sohbet eden Vali Arslantaş, gazinin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Hanözü'nün tedavisinin tüm imkanlar kullanılarak devam edeceğini belirten Arslantaş, devletin tüm imkanları ile her zaman yanlarında olduğunu vurguladı. Şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere acil şifalar dileyen Arslantaş, Uzman Çavuş Yusuf Taha Hanözü ile bir süre sohbet ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Hanözü ve ailesi, devletin süreç boyunca yanlarında olduğunu söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar