Uzun Dönem Araç Kiralama Avantajları

Uzun Dönem Araç Kiralama Avantajları
Araç kiralama şehir içi ve şehir dışı yolculuklarda konforun üst noktalara taşınması amacıyla en çok tercih edilen hizmetlerin başında gelir. Günümüzde herkesin kendine ait bir aracı olmasa da konforlu ve güvenilir bir yolculuk yapmak isteyen kişiler kiralık araç ile keyifli yolculuklar yapabilirler. Rent Go sektörünün lideri bir araç kiralama şirketi olarak hem bireysel hem kurumsal müşterilerine araç kiralama hizmeti vermektedir.

Araç kiralama hizmeti alan kişiler ve kurumlar ulaşım gereksinimlerini hızlı, güvenli ve konforlu bir şekilde karşılayabilirler. Bu aşamada araç satın alımının beraberinde getirdiği ve mali açıdan önemli yükler oluşturan masraf kalemlerini karşılama yükümlülüğünden de kurtulurlar.

Uzun Dönem Araç Kiralamada En Kârlı Seçenekler İçin Rent Go Araç Kiralama ile İletişime Geçin

Araç kiralama hem kısa hem de uzun dönemli olarak faydalanılabilen bir hizmettir.  Uzun dönem araç kiralama bireylerin yanı sıra şirket için araç kiralama hizmeti almak isteyenlerin de sıklıkla tercih ettiği hizmetler arasında yer alır.

Uzun vadeli araç kiralama öncelikle kısa dönem araç kiralama hizmetlerine oranla daha uygun fiyatlı olmasıyla avantaj sağlar. Araç kiralama süresi uzadıkça araç kiralama hizmetinin fiyatları düştüğünden pek çok limited şirket için araç kiralama ulaşım gereksinimlerinin çözümlenmesi aşamasında ekonomik ve konforlu bir yöntem olarak ön plana çıkar. Rent Go araba kiralama uzun dönem araç kiralama hizmetlerinde müşterilerine farklı segmentlerde yer alan marka ve modellerden oluşan geniş çeşitliliğe sahip araç filosu ile hizmet vermektedir.

Uzun Dönem Araç Kiralama Avantajlarını Rent Go’da Yakalayın

Farklı ölçeklere sahip işletmelerin farklı özelliklerde ulaşım gereksinimleri vardır. Bu gereksinimlerin karşılanması için araç satın alınması için önemli miktarda sermaye ayrılması gerekmekle birlikte satın alım için ayrılan sermayeden daha fazlası gerekir.  Aynı zamanda satın alınan araçların kaskosu, sigortası, periyodik bakımı ve daha pek çok farklı kalemden oluşan maliyetler de söz konusudur. Bu durumda Rent Go filo hizmetlerinden yararlanmak, işletmelerin araç satın alım ve beraberindeki maliyetler yerine aylık araç kiralama bedeli ödeyerek ulaşım ihtiyaçlarını karşılamasını sağlar.

Araç satın almak için nakit sermaye ayırması ya da kredi kullanması gereken işletmeler Rent Go Rent a Car uzun dönem araç kiralama hizmetlerini tercih ettiklerinde bu durum aslında işletmelerin genel mali durumu üzerinde de büyük bir avantaj elde edilmesi anlamına gelir. Çünkü araç satın alımını nakit olarak gerçekleştirecek işletmeler araç kiralama tercih edilmesiyle ellerinde kalacak nakit sermayelerini işlerini daha ileri noktalara taşımalarını sağlayacak çeşitli yatırımlara yönlendirebilirler. Kredi kullanarak araç satın alacak işletmeler ise bankalar nezdindeki kredibilitelerini araç satın almak için kullanmak zorunda kalmazlar.

Rent Go Araç Filosunda İhtiyaçlarınıza Uygun Araçlar Sizleri Bekliyor

Uzun dönem araç kiralama hizmetlerinin diğer bir avantajı işletmelerin değişen ve gelişen ihtiyaçlarına göre gerekli araç değişikliklerinin yapılmasının mümkün olmasıdır. İşletmeler yeni ihtiyaçlar doğrultusunda yeni araç satın almaları gerekmeden Rent Go araç filosu içinden ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak araçları seçebilirler. Bu sayede araç alım-satım işlemleri sırasında yaşanması olası ikinci el araç değer kaybı riskini de üstlenmemiş olurlar.

Uzun dönem araç kiralama hizmetinde sözleşme yapıldıktan sonra ödemeler aylık olarak gerçekleşir. Olası bir krediyle araç satın alımı durumunda söz konusu olan ileriye dönük kredi taksitlerinin işletmenin bilançosunda yer alması gibi bir durum araç kiralama hizmetlerinde söz konusu değildir. Uzun dönem Rent Go araç kiralama hizmeti alınarak yararlanılabilen bu ödeme yöntemi işletmenin bilançosunun daha güçlü görünmesi anlamına gelir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar