Uzun bir aradan sonra sahalara döndü! Sinan Oğan'dan Özgür Özel'e zehir zemberek sözler

Uzun bir aradan sonra sahalara döndü! Sinan Oğan'dan Özgür Özel'e zehir zemberek sözler
Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Sinan Oğan, CHP’nin 38. Olağan Kurultayı'nda Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’ya selam gönderen Özgür Özel’e sert eleştirilerde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Cumhur İttifakı’na destek vermesiyle siyaset gündeminde tartışma yaratan Sinan Oğan, Osmaniye’de partisinin il başkanlığı açılışına katıldı.

Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Oğan, Musa Şahin Bulvarı üzerinde partililer tarafından karşılandı. İl Başkanlığının açılış kurdelesini keserek, parti binasının hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Oğan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

sinan-ogan-turk-milleti-boluculere-selam-cakanlara-bu-iktidari-nasip-etmeyecektir-5485-dhaphoto4.jpg

Türkiye’de siyasetin hızla değiştiğini belirten Oğan, 2028 sürecinde de siyasette de bir elit değişimi sürecini tamamlamış olacağız. Bu süreç Cumhuriyet Halk Partisi ile başladı. Bu arada CHP’nin yeni seçilen Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e hayırlı olsun, başarılar diliyorum. Buradan kendisine bir tavsiyede bulunmak istiyorum. CHP’nin bu Selahattin Demirtaş sevdasının, Atatürk’ün partisinin, HDP, HEDEP sevdasının kendisine hiçbir siyasi gelecek vadetmediğini ifade etmek isterim. Madem CHP’de yeni bir genel başkan seçildi, milli bir sayfa açsın isterim. Sayın Kılıçdaroğlu gibi eğer Türkiye’nin birliği ve bütünlüğüne kastedenlere selam göndererek, bu ülkeyi yönetmeye talip olacaksa hiç boşuna talip olmasın. Asla ve asla Türk milleti bölücülere selam çakanlara bu iktidarı nasip etmeyecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın ifadelerini kullandı.

sinan-ogan-turk-milleti-boluculere-selam-cakanlara-bu-iktidari-nasip-etmeyecektir-5485-dhaphoto1.jpg

“ÖZEL’E DOST TAVSİYESİ..."

CHP Genel Başkanlığına seçilen Özgür Özel’e, Atatürk’ün partisini, Atatürk’ün görüşleri doğrultusunda yönetmesini tavsiyesini veren Oğan, Özel’in Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş’a selam göndermesini eleştirerek, şunları söyledi:

Şöyle düşünsün; Mustafa Kemal Atatürk olsaydı, bölücülere selam çakar mıydı? Asla yapmazdı. Bırakınız bölücülere selam çakmayı, bölücülere selam çakanlara tokat çakardı. O sebeple de yeni bir değişim yaşandı, yeni bir süreç başladı, bu sürecin Türk siyasetini bölücülere ve bölücülere selam çakanlara mahal bırakmayacak şekilde Türk siyasetinin temizlenmesi lazım. Buradan Sayın Özgür Özel’e hem hayırlı olsun diyorum hem de bir dost tavsiyesinde bulunmak isterim”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar