Uzman isim net tarih vererek açıkladı! Doları ve dolar borcu olanlar dikkat! Tarihi uyarı yapıldı

Uzman isim net tarih vererek açıkladı! Doları ve dolar borcu olanlar dikkat! Tarihi uyarı yapıldı
Merkez Bankası'nın faiz kararı merakla beklenirken yüksek dolar kuru tahminleriyle bilinen ekonomist Selçuk Geçer, eylül ayı sonunda doları kurunun ne kadar olacağını açıkladı.

DOLARI VE DOLAR BORCU OLANLAR DİKKAT!

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun Eylül ayı sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Yaptığı tahminler tek tek tutan Selçuk Geçer''den Eylül ayı sonuna ilişkin dolar tahmini geldi. Yaptığı tahminlerle yatırımcıların dikkatini çeken Geçer, her açıklaması ile sosyal medyanın gündemine de otururken, yüksek tahminleri ile dolar yatırımcısına uyarılar da yaptı. 

Karar''da yer alan habere göre, euro/dolar paritesi hızla değişirken, piyasalar Eylül ayına da yükselişlerle girdi. Dolar kuru 18,40 seviyelerine dayanırken, Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer''den yine piyasalarda bomba etkisi yaratacak çok önemli değerlendirmeler geldi. Yüksek tahminleri ile dikkat çeken Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi de verdi.

Yaptığı açıklamada doların yeniden baskılanabileceğini kaydeden Selçuk Geçer, "Eylül ayı sonunda benim öngörüm 20 Türk Lirası’nın üstünde bir dolar kuru tutabilirler" diye konuştu.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, yanlış para politikaları sonucunda doların 70 TL''ye yükselebileceğine daha önceki açıklamalarında yer veren Ekonomist Selçuk Geçer''den kış ayı dolar rakamı da geldi. Yaptığı açıklamada piyasaların kış ayında sert ataklar yapacağını kaydeden Selçuk Geçer, "Kur hareketlerine bakıldığı zaman da aynı biçimde sertleşmeye başlar. Ben sadece enflasyonun bu etkisinin kura uygulanması ile beraber dolar kurunun 30 Türk Lirası’nın kıyısına gelebileceğini öngörüyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar