Uyuşturucu parası için önce babasının evini bastı sonra komşusunu öldürdü

Uyuşturucu parası için önce babasının evini bastı sonra komşusunu öldürdü
Kastamonu’da uyuşturucu parası yüzünden tartıştığı babasının evini basıp etrafa rastgele ateş açan ve gürültü üzerine kapıya çıkan komşusunu öldürüp, 3 kişiyi de yaralayan şahıs tutuklandı.

Olay, dün gece vakitlerinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 243. Sokak’ta oldu. Edinilen bilgiye göre, 23 yaşındaki Musa B., uyuşturucu parası için babası ile bir tartışma yaşadı. Bunun üzerine babasının evini tüfekle basan Musa B., çıkan tartışmanın büyümesiyle etrafa ateş etmeye başladı. Bu sırada Musa B., olayla gürültü üzerine dışarı çıkan komşuları olan Seyfettin Horuz (61) ve Doğan A. (27) ile ismi belirlenemeyen iki kişiyi daha yaraladı. Yaralılar, ambulanslarla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Kastamonu Anadolu Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Seyfettin Horuz, hayatını kaybetti.

CİNAYET ZANLISI TUTUKLANDI

Yaşanan olaydan sonra Kastamonu Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucunun etkisinde olduğu tespit edilen Musa B.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinden sonra Kastamonu Adliyesine sevk edilen Musa B., tutuklandı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Öte yandan, silahlı saldırıda yaşamını yitiren Seyfettin Horuz ise kılınan cenaze namazından sonra Okmeydanı Mezarlığında toprağa verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar