Üsküdar'da yangın alarmı! Bir anda alev topuna döndü

Üsküdar'da yangın alarmı! Bir anda alev topuna döndü
Türkiye deprem felaketi ile uğraşırken Üsküdar'dan gelen yangın haberi korkuttu. Alınan bilgiye göre ilçede 5 katlı bir binanın çatısı alev alırken, bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri alevleri söndürdü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi''ne ait pek çok itfaiye ekibi deprem nedeniyle diğer illerde görev yaparken Üsküdar''dan yangın haberi geldi.

Alınan bilgilere göre yangın, Üsküdar Bağlarbaşı Mahallesi Kağıtçıbaşı Sokak üzerine 15.30 sıralarında meydana geldi. 5 katlı binanın çatısında çalışma yapıldığı esnada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine farklı ilçelerden itfaiye ekipleri sevk edildi. Yükselen alevler 2 binaya daha sıçradı. Ekiplerin müdahalesiyle alevlere teslim olan binanın çatısında çıkan yangın söndürüldü. Çıkan yangında yaralı ya da can kaybı yaşanmadı.

Mahalle sakini Furkan Emre Aydın, “Arkadaşım bu binada oturuyor. 5’inci katın çatısı yanıyordu. Öğrendik ki ustalar yukarıda iş yapıyormuş. ’Biz yemek yiyorduk, görmedik’ dediler ama muhtemelen boya ya da tiner düştü, yandı. Yangın arkadaki binaya sıçramış. İtfaiye ekipleri gelmeden önce bina alevlere teslim olmuştu. Ekipler yangını kontrol altına aldı” dedi. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar