Ünlü şarkıcı Emel Sayın'ın acı günü! Kardeşini kaybetti...

Ünlü şarkıcı Emel Sayın'ın acı günü! Kardeşini kaybetti...
Ünlü sanatçı Emel Sayın, uzun süredir hastanede tedavi gören kız kardeşi Fatoş Sayın'ı kaybetti. Bu acı haberi sosyal medya hesabından paylaşan Sayın "Çok acılarım oldu. Yatağa girip uyumaya çalıştığımda her şey hücum ediyor" ifadelerini kullandı.

Yeşilçam''ın efsane ismi Emel Sayın''ın kız kardeşi Fatoş Sayın bir süredir hastanede tedavi görüyordu. tedavi gördükten 1-2 ay sonra  yaşamını yitiren Fatoş Sayın, ablası Emel Sayın''a çok zor anlar yaşattı. Bu acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Emel Sayın, üzüntüsünü dile getirirken yürek yakan sözler sarf etti. "Ne desem yetmiyor" ifadelerini kullanan Sayın''a takipçilerinden destek gecikmedi. 

Emel Sayın''ın kardeş acısı... Fatoş Sayın hayatını kaybetti - Tarafsız ve  Bağımsız son dakika Haberler

"NURLAR İÇİNDE UYU GÜZEL KARDEŞİM"

Ünlü sanatçı, Fatoş Sayın ile fotoğrafını "Canımın içi, bir tanecik kardeşim benim. Ne desem yetmiyor. Nurlar içinde huzurla uyu İnşallah. Allah rahmet eylesin" notu ile paylaştı.

Emel Sayın''ın kız kardeşi Fatoş Sayın vefat etti

"EN KISA ZAMANDA İYİLEEŞECEK" DEMİŞTİ

Emel Sayın, "Kardeşim hasta. İlk kez size açıklıyorum. Onun biraz üzüntüsü var üzerimde. İnşallah en kısa zamanda iyileşecek. 1-2 aydır tedavi görüyor" demişti.

Emel Sayın''ın Kardeşi Fatoş Sayın Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Neden Öldü?  Ne İş Yapıyordu? - Adana Ses Haber

"ÇOK ACILARIM DOLDU"

Emel Sayın diğer kardeşi Hülya Sayın''ı 2001, ablası Şenel Sayın''ı 2009, annesi Suat Sayın''ı 2014''te kaybetmişti. Kayıplarının ardından verdiği bir röportajda "Çok acılarım oldu. Yatağa girip uyumaya çalıştığımda her şey hücum ediyor" demişti.

Habervitrini.com | Emel Sayın ın kardeşi Fatoş Sayın hayatını kaybetti

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar