Ünlü şarkıcı polisle tartıştı! 2 yıl…

Ünlü şarkıcı polisle tartıştı! 2 yıl…
Alkollü bir şekilde trafik çevirmesine takılan şarkıcı Berkay, alkolmetreyi üflememek için polise zorluk çıkardığı ileri sürüldü. İddialara göre de 2 yıl trafikten men edildi.

Futbolcu Arda Turan ile yaşadığı tartışmalarla hafızalarda yer edinen Berkay, bu kez de alkollü bir şekilde araç kullanarak olay oldu. Daha öncede alkolüyken olaylara karışan iki çocuk babası olan şarkıcı, önceki akşam ailesiyle birlikte eğlenmeye gitti.

Mekânda alkol alan şarkıcı, o hâlde direksiyon başına geçti. Maslak''ta polis çevirmesine takılan Şahin''in olay çıkardığını iddia edildi.

Alkollü olan Berkay''ın polis memurlarıyla tartıştığı ve o görüntülerin emniyette bulunduğu söylendi. Şarkıcı, alkollü araç kullandığı için 2 yıl trafikten men edildi. Ünlü isim ve eşinin aracı olay yerinde bırakarak uzaklaştığı da konuşulanlar arasında.

Daha öncede alkollü bir şekilde araç kullanırken yakalanan şarkıcı, "Alkollü araç kullanmam çok saçma. Büyük hatalıyım zaten ama kısa mesafe sürdüğüm için sıkıntı yok" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar