Ünlü sanatçı Selda Bağcan az kalsın telefon dolandırıcılarının hedefi oluyordu: Ödüm patladı, çok korktum

Ünlü sanatçı Selda Bağcan az kalsın telefon dolandırıcılarının hedefi oluyordu: Ödüm patladı, çok korktum
Türk müziğinin usta isimlerinden biri olan Selda Bağcan, telefonda kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcıların kurbanı oluyordu. Üçüncü kez benzer bir dolandırıcılık girişimiyle karşılaştığını belirten Bağcan, telefon dolandırıcılarına karşı uyarıda bulundu.

75 yaşındaki ünlü sanatçı Selda Bağcan, az kalsın telefon dolandırıcıların kurbanı oluyordu. Sanatçı, organize bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade etti. İlk olayda alışverişteyken arandığını ve Sivas valisinin özel kaleminden olduklarını söyleyen dolandırıcılara para talebinde bulunulduğunu anlatan Bağcan, ikinci olayda ise telefonunun terörle ilgili bir dosyada yer aldığı gerekçesiyle arandığını ve telefonu kapatması gerektiğini belirttiklerini aktardı.

65aa1dcd68728a72981ee321.webp

DÜŞÜNEBİLİYOR MUSUNUZ ADIMIN BÖYLE ANILDIĞINI? ÖDÜM PATLADI, ÇOK KORKTUM

Son yaşadığı olayı detaylı bir şekilde aktaran Bağcan, telefonda kendisine karşı ciddi suçlamalarda bulunan dolandırıcıların, banka hesaplarının kullanıldığı ve kara para transferleri yapıldığı iddiasında bulunduklarını dile getirdi. Sanatçı, "Gündemde bu kadar kara para aklama olayı dönerken, düşünebiliyor musunuz Selda Bağcan’ın da adının böyle anıldığını? Ödüm patladı, çok korktum" ifadelerini kullandı.

kapak-173002.jpg

"AZ KALDI BENİ DE KANDIRACAKLARDI"

Dolandırıcıların kuyumcu soygunu ve kimliği bulma gibi senaryolar ürettiğini ifade eden Selda Bağcan, telefondaki kişinin kuyumcu soygununda kimliğini bulduklarını ve altınların yarısını evine getirdiklerini söylediğini aktardı. Bağcan, olayın sonunda dolandırıcıları fark ederek banka hesaplarını değiştirdiğini ve az daha kandırılacak noktaya geldiğini belirtti. Yaşadığı bu deneyimi paylaşarak dolandırıcılara karşı dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar