Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş evlilik yolunda ilk adımı attı!

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş evlilik yolunda ilk adımı attı!
Ekranların sevilen yüzlerinden Tolga Sarıtaş ve modacı sevgilisi Zeynep Mayruk, bugün nişan töreniyle aşklarını taçlandırdı.

Tolga Sarıtaş'ın Güneşin Kızları, Söz, Muhteşem Yüzyıl, Arıza gibi önemli yapımlardaki performanslarıyla tanınan oyuncu, 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Zeynep Mayruk'la evlilik yolunda ilk adımı attı.

Nişantaşı'nda gerçekleşen romantik törende, çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Özellikle Zeynep Mayruk'un parmağındaki zarif tasarımlı yüzük, dikkat çekti. Bu anlamlı günlerinde çiftin yanında dostları ve yakınları da yer aldı.

Sevgililer Günü'nde Tolga Sarıtaş'ın Zeynep Mayruk'a yaptığı romantik evlenme teklifi, hayranlarını duygulandırmıştı. Bugünkü nişan töreniyle birlikte çift, mutlu bir beraberliğe nişan attı.

Tolga Sarıtaş, geçtiğimiz hafta Nişantaşı'nda objektiflere takılan soruları gülümseyerek yanıtlamıştı. "Evlilik ne zaman?" sorusuna karşılık, "Çok mutluyuz ve de çok heyecanlıyız. Evliliğe dair güzel bir çalışma başlattık." diyerek mutluluklarını paylaşmıştı.

65d82521642de891-w1200xh1088.webp

65d8260239416904-w1200xh2167.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar