Esra Dermancıoğlu sevgilisiyle el ele yakalandı

Esra Dermancıoğlu sevgilisiyle el ele yakalandı
53 yaşındaki ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, önceki akşam Arnavutköy'de sevgilisi ile objektiflere yansıdı. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Dermancığlu "Tüm mal varlığım bitti" açıklamasıyla da şaşırttı.

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Sil Baştan, Fatmagül''ün Suçu Ne?, Sen Harikasın, Doksanlar, Kırgın Çiçekler gibi dizilerde akıllara kazınan birçok karaktere hayat vermiştir. Önceki akşam Arnavutköy''de sevgilisi ile görüntülenen Dermancıoğlu, yüzünü gizleyerek muhabirlerle kısaca sohbet edip hızlıca uzaklaştı. Sevgilisinin kimliği hakkında açıklama yapmamayı da tercih etti.

Esra Dermancıoğlu Bir Zamanlar Çukurova''dan neden ayrıldı? Esra Dermancıoğlu''nun  hastalığı nedir?

Yeni bir dizi projesine başlayacağını söyleyen Esra Dermancıoğlu, proje hakkında bilgi vermedi. Televizyonu çok sevdiğini söyleyen oyuncu, "Dijital platformda bir proje düşünmüyorum. Çünkü televizyonla arasında bir fark yok" dedi.

"ARTIK OTELDE KALAMIYORUM"

Dermancıoğlu, muhabirlerin "Tüm mal varlığınızı otelde kalarak bitirdiğinizi söylemiştiniz. Otelde kalmaya devam ediyor musunuz?" sorusuna, "Artık kalmıyorum. Çünkü tüm mal varlığım bitti" diye cevap verdi.

Esra Dermancıoğlu''da para yok, aşk var - Magazin Haberleri

ESRA DERMANCIOĞLU KİMDİR?

Esra Dermancıoğlu, 7 Aralık 1968 yılında İstanbul''da dünyaya gelmiştir. Ailesinin tek çocuğudur ve cümbüşü cat eden Zeynel Abidin Cümbüş''ün torunudur. Üniversite eğitimini İsviçre''de Franklin College''de Sanat Tarihi üzerine yapmıştır.

Şahika Tekand''ın Stüdyo Oyuncuları''nda, yurt dışında katıldığı workshopların ardından Laçin Ceylan''dan oyunculuk dersleri aldı. Daha sonra Derya Alabora''nın konservatuvardaki derslerine katıldı. Esra Dermancıoğlu kameralar karşısına ilk kez 2009 yılında yayınlanan Avrupa Yakası''nda konuk oyuncu olarak geçti. Ardından Demet Akbağ''ın Sen Harikasın dizisinde konuk oyunculuk yaptı. Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Serçe Sarayı, Sil Baştan, Bir Zamanlar Çukurova, Doksanlar ve Galip Derviş gibi dizilerde rol almıştır.

Esra Dermancıoğlu sosyal medyada olay yarattı - Esra Dermancıoğlu kimdir?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar