Squid Game dizisi oyuncusuna taciz suçlaması

Squid Game dizisi oyuncusuna taciz suçlaması
Milyonlarca insanın severek izlediği Squid Game dizisinde Oh Il-nam karakterini canlandıran oyuncu Oh Yeong-su, Güney Kore'de cinsel tacizle suçlandı.

Squid Game dizisinin oyuncusu O Yeong-su (78), bir kadını taciz etmekle suçlanıyor. Suwon''daki savcılık ofisi, Yeong-su''nun ısrarla reddettiği iddiaları araştırmak için davayı yeniden açtı.

 

KAPATILAN DAVA YENİDEN AÇILDI

BBC''nin aktardığına göre, cinsel tacize maruz kaldığını iddia eden kadın polise şikayette bulundu. Dava dosyası, O Yeong-su aleyhine herhangi bir suçlama yapılmadan kapatıldı.

Ünlü oyuncu O Yeong-su daha önce iddialar hakkında kadının ellerini tuttuğunu ifade ederek kadından özür dilemişti. Ancak özür dilemesinin tüm iddiaları kabul ettiği anlamına gelmediği de vurgulamıştı.

SQUİD GAME DÜNYA ÇAPINDA ÜNE KAVUŞTU

Altın Küre ödülü kazanan ilk oyuncusu olan Yeong-su, geçtiğimiz yılın büyük ses getiren yapımı Squid Game''de Oh Il-name karakterine hayat vermişti. 9 bölümlük dizide Yeong-su, zararsız bir yaşlı adamı canlandırdı. Karakter hakkındaki ürkütücü gerçek ortaya çıkınca herkes şoka uğradı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar