Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan lahmacun kombini

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan lahmacun kombini
Veda Mektubu dizisinde "Alanur Yıldız" karakterini canlandıran ve adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına "Lahmacun tarzı kombin" notunu düştü.

Başarılı kariyerinin yanı sıra çarpıcı güzelliğiyle de bilinen Nurgül Yeşilçay, sosyal medya paylaşımlarıyla da sürekli gündemde kalıyor.

Kilo verme sürecinin ardından incelen Yeşilçay, tatlı ve çikolatadan uzak durduğunu ve sabahları ilk dört saatte hiçbir şey yemediğini açıklamıştı. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ünlü oyuncu, düzenli olarak paylaşımlar yapmaya devam ediyor ve takipçileriyle etkileşimde bulunuyor. Sosyal medyadaki aktifliğiyle hayranlarının ilgisini çeken Nurgül Yeşilçay, paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

ii-001.jpg

Bu sefer de güzel oyuncu, paylaştığı çarpıcı fotoğraflarla göz kamaştırdı. Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte tatil sezonu da hızla yaklaşıyor. Tatil için tercih edilen mekanlardan biri olan Bodrum'da lahmacun fiyatları her yıl gündeme gelir ve sıkça konuşulur. Bu konuda esprili bir paylaşım da Nurgül Yeşilçay'dan geldi. Yeşilçay, "Lahmacun tarzı kombini" notuyla mayo ile poz verdi ve iddialı pozuyla birlikte "'Lahmacun kombini' geldi. Bodrum 2024 lahmacun tarifesi belirlendiğine göre ona en uygun sizi zengin gösterecek kombin önerimle buradayım. Suratsızlık ve tam makyaj olmazsa olmaz" notunu da ekledi.

NURGÜL YEŞİLÇAY KİMDİR

Nurgül Yeşilçay, Türk sineması ve televizyonunun tanınmış oyuncularından biri. 26 Mart 1976'da İstanbul'da doğdu. Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlamış, daha sonra sinema ve televizyon dünyasına adım attı.

ui-001.jpg

2001 yılında gösterime giren ve büyük ses getiren "Güz Sancısı" adlı filmdeki performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Ardından "Babam ve Oğlum", "Aşk-ı Memnu", "Muhteşem Yüzyıl Kösem" gibi önemli yapımlarda yer aldı.

Karakterlerine olan derinlemesine yaklaşımı ve sahnedeki etkileyici performansları ile dikkat çeken Yeşilçay, Türk sinemasının ve televizyonunun önde gelen isimlerinden biri olarak kabul edildi.

Hem yerli hem de uluslararası projelerde rol aldı. Nugül Yeşilçay, başarılı performanslarıyla geniş kitlelere yayıldı.

Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan ünlü oyuncu 48 yaşında.

.jpg

NURGÜL YEŞİLÇAY’IN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Nurgül Yeşilçay Asmalı Konak’la dizi ve film sektöründe hızlı bir giriş yapsa da bu başarısını hala korumaya devam ediyor. İşte yer aldığı dizi, film ve tiyatrolar...

Her Şey Çok Güzel Olacak

Şellale

Mumya Firarda

Asmalı Konak: Hayat

Anlat İstanbul

Eğreti Gelin

Adem'in Trenleri

Yaşamın Kıyısında

Vicdan Aydanur

-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar